nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Arno van der Heyden ernstig ziek

Een half jaar geleden meldde Arno van der Heyden nog hoopvol dat zijn kanker was genezen, al had zijn stem het begeven. Maar nu is de tumor in zijn keel terug. Hij krijgt nu chemo, maar een jaar is hem niet geven.

Dat deelt Van der Heyden op zijn facebook-pagina. Hij deelt hierover ook stukjes op zijn website. Hij ziet dat als kleine kunstwerkjes maken van wat hem overkomt en wat hem bezighoudt. “Het is een voortzetten van mijn werk, vasthouden van m’n bestaansrecht, waar ik zo lang mogelijk mee wil doorgaan. En dan wil ik ook wel dat zo veel mogelijk mensen het lezen”.

Zie ook:
Facebook Arno van der Heyden
website Arno van der Heyden

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon