nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen Vlogmania met Ilse Warringa, Ruben van der Meer

Na het eerste seizoen zijn er binnenkort weer nieuwe afleveringen van Vlogmania. Opnieuw wordt de vloggende Nederlander op de hak genomen, met de inmiddels bekende types en enkele nieuwe personages. Deze satirische sketch show staat garant voor herkenbaarheid en humor voor de hele familie. Met o.a. Ilse Warringa, Ruben van der Meer, Alex Klaasen, Jandino Asporaat, Kees Hulst, Arjan Ederveen, Tina de Bruin, Rop Verheijen, Sarah Bannier en Simon Groen.

Vlogmania is een 8-delige sketch serie voor jong en oud, waarin vloggend Nederland een spiegel voorgehouden krijgt. Naast de vlogs zelf, krijgen we ook een inkijkje in het dagelijks leven van de vloggers. Scenario en regie zijn -net als seizoen 1- in handen van David en Simon Groen, ook bekend van de zijn voor de Klokko commercial parodie├źn in Het Klokhuis.

Elke zondag van 4 september t/m 23 oktober om 18.40 uur, NPO 3.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon