nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

538 stopt met column Peter Heerschop

De column ‘Lieve Marianne’ van Peter Heerschop in de 538 Ochtendshow stopt. Dat maakte Heerschop vanmorgen in zijn column bekend. De leiding van de zender heeft die boodschap tamelijk lomp overgebracht aan Heerschop. Waar hij een afspraak wilde om te kijken of de leiding van de zender nog tevreden was, begon het gesprek met ‘wat een goed idee dat jij er ook mee wil stoppen’. Ondanks het teleurstellende nieuws zei Heerschop dankbaar te zijn dat hij de column twintig jaar heeft kunnen maken.

In 2002 begon de column in het radioprogramma ‘Evers staat op’ als een open brief aan Marianne Timmer tijdens de Olympische Spelen in Salt Lake City. Na de spelen bleef het item bestaan als een terugblik van de afgelopen week. Na het vertrek van Evers bij 538 stopte de column tijdelijk ook, om terug te keren in de 538 Ochtendshow met Frank Dane sinds januari van dit jaar in De 538 Ochtend met Wietze en Klaas. In 2007, 2008 en 2009 werden columns gebundeld uitgebracht.

Volgende week zal Peter Heerschop voor het laatst zijn column uitspreken op radio 538. Dat wordt met gasten ook teruggekeken naar wat hoogte- en dieptepunten.
de column van 2 september 2022

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon