nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nederlandse Oeuvreprijs voor Hans Dorrestijn

Zaterdagavond kreeg Hans Dorrestijn de Nederlandse Oeuvreprijs Cabaret & Kleinkunst 2022-2023 voor al zijn theaterprogramma’s. Deze prijs is in 2013 in het leven geroepen door het Utrechtse Schiller Theater Place Royal en sindsdien uitgereikt aan o.a. Tineke Schouten, Ronald Snijders, Herman van Veen en Claudia de Breij.

Zwartekat was aanwezig en maakte de volgende video (geluid iets harder zetten).

Hans Dorrestijn speelde zijn nieuwe voorstelling ’t Houdt een keer op’, waar hij dit seizoen nog door heel Nederland trekt. Het was een try-out en daarom zeggen we daar niks over behalve dat Dorrestijn na een aantal best-of voorstellingen nu vooral nieuw materiaal brengt.
speellijst

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.