nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Wouter Deprez

Wouter Deprez – Grote mensen die ik kende toen ik klein was

“Jean-Marie is de Vietnamese bootvluchteling in het dorp. Door hem denkt klein Wouterke dat Jean-Marie een Vietnamese naam is. Fietsenmaker Frans kan een fietsband herstellen met rustinnekes tot er niks meer van het originele rubber over is. Is dat dan nog dezelfde fietsband? Nonkel Pol kan zijn eigen naam niet schrijven, maar blijkt de grootste dichter van het dorp te zijn. En elke woensdag mag Wouterke op bezoek voor de godendrank bij De Grote Chocolademelkmaker.

Wouter Deprez denkt terug aan de volwassenen die hij kende toen hij klein was. In korte hoofdstukjes, steeds gewijd aan een van die personen, toont de cabaretier ons zijn jeugd. Dat doet hij zoals steeds met veel warmte en humor.”

Verschijnt in september 2022 bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon