nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Sluipschutters

Leo Alkemade, Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Jochen Otten – Sluipschutters: Da moe je nie willen

Vier mannen, 733 locaties, 925 personages en 1001 situaties: Sluipschutters, het vlijmscherpe, humoristische sketchprogramma met acteurs en comedians Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten, is een regelrechte hit bij jong en oud. Het werd dan ook, na vijf seizoenen, de hoogste tijd om de beste, gekste, genanste en aanstekelijkste personages – de havenmeester, ninja, parachutist, ridder, matador, astronaut en vele anderen – voor het nageslacht vast te leggen.

In Sluipschutters vertellen de makers en de crew over de vriendschap en de onderlinge dynamiek, over hoe een personage tot stand komt en wat er allemaal kan gebeuren op de set. Ze delen lekkere lijstjes van hun eigen favorieten: de beste scenes, de leukste bloopers, de origineelste props. En dat aangevuld met foto’s van achter de schermen.

Voortaan kun je alle prachtige liedjes helemaal meezingen en spelen dankzij de uitgewerkte teksten en partituren van deze muzikale meesterwerken: van ‘Rectum Corfu’ tot ‘Da moe je nie willen’.

In Sluipschutters zijn nu al deze hilarische momenten (en nog veel meer) vastgelegd.

Verschijnt in november bij Meulenhoff.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.