nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Youp van ’t Hek

Vanavond zendt de Vlaamse zender CANVAS de registratie uit van de theatershow ‘Met de kennis van nu’ van Youp van ’t Hek.

Een 16-jarige scholier informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin. Allemaal met de kennis van nu. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu! Hij is 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf. Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot.

‘Met de kennis van nu’ wordt uitgezonden op CANVAS om 22.40 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...