nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theater Route Almelo

Op 24 september vindt in Almelo Theater en Route plaats: je kan 4 mooie, grappige, ontroerende of verrassende voorstellingen in de sfeer van iemands huis en op andere bijzondere locaties bezoeken. Iedere voorstelling duurt een half uurtje.

Bezoekers verzamelen om 16.00 uur in de tuin van Hof 88 voor een welkomstdrankje. De eerste voorstelling begint om 17.00 uur, de tweede om 18.00 uur. Aansluitend eet je een theaterhap in een van de vele restaurantjes van Almelo of op andere verrassende plekken. Daarna bezoek je nog een voorstelling om 20.30 uur en één om 21.30 uur. Vanaf 22.00 uur is een eindfeestje in Café België.

Naast muziek en toneel is er natuurlijk ook plaats voor cabaret met optredens van Robin Bleeker, Kristel Zweers, Roel C. Verburg, Dorine Wiersma en Fransje Boelen & Jennifer Evenhuis.

Meer info en kaarten:
www.theater-enroute.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...