nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afscheidsvoorstelling Tim Zeegers bij Op Sterk Water

Op 16 oktober een bijzonder optreden van improcomedygroep Op Sterk Water bij Boom Chicago in Amsterdam, de afscheidsvoorstelling van Tim Zeegers.

“Na ruim 20 jaar gaat Tim Zeegers Op Sterk Water verlaten. Als jong mannetje werd hij ooit min of meer toevallig van de toneelacademie in Maastricht geplukt. Al snel groeide hij uit tot een publiekslieveling en de meest onmisbare en gewaardeerde speler van het geheel. Zijn snelheid, fantasie, muzikaliteit, humor en inlevingsvermogen zijn ongeëvenaard. Achter de schermen een drijvende kracht op het gebied van bv websites, klooien met beamers, zendertjes en andere theatertechniek. Kortom: iemand waar je eigenlijk niet zonder kan. Maar het gaat toch gebeuren. Tim heeft plannen en wil uitzoeken wat er verder nog te vinden is in de wereld. Logisch. Wij moeten verder, zonder hem, en dat komt ook wel goed. Een beetje geamputeerd, maar toch. We kunnen hem alleen maar heel erg bedanken en heel veel succes wensen. En heel veel applaus, een staande ovatie en een diepe buiging. Veel plezier grote, kleine jongen, het ga je goed.”

Tim speelt zijn afscheidsvoorstelling samen met spelers uit het verleden van Op Sterk Water. Je kunt gastoptredens verwachten van oud-collegas als Arjen Lubach, Gijs Nollen en René M. Broeders.

Voor meer info en kaarten:
boomchicago.nl/events/op-sterk-water/

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.