nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jochem Myjer, Jandino Asporaat, Thomas Acda, Paul de Munnik, Marco Lopes

Half november verschijnt De Gorgels en de laatste kans, het laatste grote boek over De Gorgels van Jochem Myjer. Gorgelfans, moeders en/of vaders van Gorgelfans en juffen en meesters van Gorgelfans die willen dat Myjer komt voorlezen op zijn/haarschool uit dit boek voordat het in de winkels ligt, moet voor 3 oktober een mail sturen naar gorgelfans@gmail.com waarom deze school de meeste en leukste Gorgelfans heeft. Bij de leukste inzendingen komt Myjer voor de hele school voorlezen.

De film Bon Bini Holland 3 met Jandino Asporaat is genomineerd voor het Gouden Kalf van het Publiek. Asporaat won de publieksprijs al drie keer eerder, nl. voor Bon Bini Holland 1 en 2 en de spin-off Judeska in da House. De uitreiking is op 30 september.

Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon kregen dubbel platina voor hun nummer ‘Als Ik Je Weer Zie’.

Marco Lopes in de nieuwe AH reclame.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...