nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Interactieve #doeicovid show met Rob Scheepers

Op 28 september kan je in Podium Azijnfabriek in Den Bosch weer gaan kijken naar de interactieve cabaretshow #doeicovid van Rob Scheepers.

Hoe fijn is het om heel even nog ongegeneerd stoom af te blazen en frustraties eruit te gooien over de Covid-ellende van de afgelopen 2 jaar. Met de interactieve cabaretshow #DoeiCovid maakt de Brabantse cabaretier Rob Scheepers, samen met de jongeren in de zaal, de balans op van de afgelopen 2 jaar Covid.

De voorstelling is een initiatief van The International Award for Young People in Nederland. Deze wereldwijde organisatie richt zich op de individuele talentontwikkeling van jongeren tussen de 14 en 24 jaar en wordt mede gefinancierd door het Award Covid-19 Recovery Fund van de World Health Organisation en de Verenigde Naties.

De #DoeiCovid show is te zien op woensdag 28 september om 14.00 uur. De toegang is gratis voor Bossche jongeren tussen de 14 en 24 jaar – aanmelden is wel verplicht.
www.podiumazijnfabriek.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...