nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kerst in de Kleine Komedie met Sanne Wallis de Vries

Sanne Wallis de Vries maakt met Doris Baaten en Gable Roelofsen een kerstvoorstelling voor de Kleine Komedie in Amsterdam.

“Hoe laat begint Kerst? Hoe laat is het sowieso? Is het al tijd voor iets radicaal anders? In dat geval: welkom bij de kerstvoorstelling van Sanne Wallis de Vries. Samen met Doris Baaten en Gable Roelofsen opent ze showdeuren. Ontkurkt ze feestflessen. Biedt ze een warm bad vol gospelkoor en gebouwenparfum. Open armen en verkeerde benen. Diana Ross en Charles Dickens. Komen er geesten langs? Waar gaan die dan over praten? Bomen ze van de hak op de tak of snijden ze snoeihard hout? Sanne, Doris en Gable laten het je zien. En horen. Ooit macaberden ze samen in Sweeney Todd, deze minire√ľnie wordt misschien nog wel luguberder. Hoe dan ook: zorg dat je onder hun pannen bent. Wie weet kom je er radicaal anders uit. En zo niet, dan heb je in ieder geval wat beleefd. Zo. Laat Kerst maar beginnen!”

Voor meer info:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.