nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album: Bart Herman

Deze maand verschijnt het nieuwe album van de Vlaamse kleinkunstzanger Bart Herman, Volwassen En Gestreken.

De ene is het al op zijn achttiende, de andere pas op zijn dertigste, Bart Herman werd het na zijn zestigste: volwassen. Hij heeft vast werk, een serieuze relatie en een dak boven zijn hoofd, kortom: het echte leven kan beginnen. Bart Herman heeft inderdaad door de jaren heen een solide carrière opgebouwd, vond de liefde en hield op met zwerven. Er is een zekere rust neergedaald. Klinken bas en drums wat zachter? Zorgt de viool voor wat meer melancholie? Zijn de verhalen wat bezadigder in deze nieuwe fase in het leven van Herman? Of is dit maar schijn en kan de artiest de lonesome cowboy en onstuimige rocker uit zijn langgerekte puberteit toch niet helemaal loslaten?

Tracklist
1. Volwassen En Gestreken
2. Dame Blanche Of Crème Brûlée
3. Meisje Van De Drummer
4. Jij Laat Me Niet Los
5. Zomer 2020
6. Woorden Voor Jou
7. Voor Sandra
8. Het Ritme Van De Trein
9. Zolang De Zon Nog Schijnt
10. Heb Jij Dat Ook (Bonustrack)
11. Doad Van Gie (Bonustrack)

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...