nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Godfried Bomans

In oktober verschijnt het Godfried Bomans sprookjesboek van Godfried Bomans, met illustraties van Thé Tjong-Khing.

Thé Tjong-Khing: “Wie springt niet een gat in de lucht als hij sprookjes van Godfried Bomans mag illustreren? Al vanaf mijn jonge jaren in Indonesië houd ik van zijn ietwat ironische, quasi-ernstige toon en verhalen met een donker randje. Ik heb niet zoveel met lieve verhalen. Daarom ben ik bij Bomans aan het goede adres. Van Uitgeverij Sunny Home mocht ik een selectie maken uit de inmiddels klassieke bundels van onze beroemdste sprookjesverteller. Ik ben illustrator dus ik koos ze op ‘illustreerbaarheid’. Met deze nieuwe sprookjesbundel hoop ik ook een nieuwe generatie lezers te laten kennismaken met de rijke fantasie van Godfried Bomans.”

Godfried Bomans sprookjesboek wordt uitgebracht door Uitgeverij Sunny Home.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon