nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Wim Helsen

Vanavond kan je op de Vlaamse zender CANVAS kijken naar de tv-registratie van de theatervoorstelling van ‘Er wordt naar u geluisterd’ van Wim Helsen.

Voor ‘Er wordt naar u geluisterd’ legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

Wim Helsen won voor zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup’ de Neerlands Hoop-prijs en voor zijn derde en vierde, ‘Het uur van de prutser’ en ‘Spijtig Spijtig Spijtig’, telkens de Poelifinario, de prijs voor meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van dat theaterseizoen.

‘Er wordt naar u geluisterd’ wordt uitgezonden op CANVAS om 21.40 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon