nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

A Very Funny Christmas a-mee-zing edition met Roué Verveer

Op 21 (Rotterdam), 22 (Hoorn), 23 (Almere) en 24 december (Amstelveen) kan je gaan kijken naar A Very Funny Christmas a-mee-zing edition met Roué Verveer.

“Kerst is de favoriete feestdag van bijna alle Nederlanders, maar al helemaal van Roué Verveer. ‘A Very Funny Christmas’ is een hartverwarmende kerstshow. Ouderwetse gezelligheid verpakt in een heerlijke feel-good show vol met comedy, zang, dans, mooie verhalen en een live band.

In deze editie kun je samen met Roué eindelijk ongegeneerd meezingen met jouw favoriete kerstsongs! Natuurlijk neemt Roué je ook met veel humor mee langs de meest herkenbare en grappige situaties van het afgelopen jaar, maar ook alles wat je tijdens kerst kunt meemaken. ‘A Very Funny Christmas’ is een avond vol muziek, zang en comedy, waarbij u samen met Roué Verveer en de geweldige HAYP band op onvergetelijke wijze de kerstdagen inluidt.”

Meer info en tickets:
www.roueverveer.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...