nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

East Side Comedy Night bestaat 10 jaar

Het Nijmeegse East Side Comedy Night bestaat 10 jaar. Het concept is opgestart door Nijmegenaar Samir Fighil en Nadieh Pennings en biedt iedere keer een verrassende line up van verschillende comedians, zowel gevestigde artiesten maar ook aanstormend talent.

Het tienjarig jubileum wordt feestelijk gevierd op zaterdag 1 oktober. In de namiddag is er vanaf 15.00 uur een speciale editie van East Side Comedy Night tijdens GrondFest in Cultuurhuis Lindenberg in Nijmegen. Je kan dan gaan kijken naar Ruud Smulders, Ronald Smink en Derek Otte (spoken word). MC deze namiddag is Tim Hartog. Toegang is gratis, wel op voorhand even reserveren.

Tijdens de avondshow, eveneens in Cultuurhuis Lindenberg, zijn er optredens van o.a. Guido Weijers, Mark Waumans en Berit Companjen.

Meer info en tickets:
www.delindenberg.com

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon