nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Marcel Verreck, Herman van Veen, animatiefilm Knor

Marcel Verreck geeft vanaf 3 oktober gedurende 6 maandagavonden een cursus columns schrijven. De eerste les gaat door in de Schrijfschool in Rotterdam, de volgende vijf zijn online.
Meer info:
www.deschrijfschool.com

Het nummer Opzij Opzij Opzij van Herman van Veen werd gecoverd door de Vlaamse zanger Metejoor. De nummer werd het campagnelied voor “Wie sport, die wint”, de campagne van MOEV om kinderen te stimuleren om meer te bewegen en te sporten.

De animatiefilm Knor wordt de Nederlandse inzending voor de Oscar beste lange animatiefilm. Met de stemmen van o.a. Henry van Loon als Nol, Remko Vrijdag als Freddy Willekes, Alex Klaasen als de hondentrainer, Kees Prins als opa Tuitjes, Jelka van Houten als Babs moeder Margreet, Loes Luca als Babs’ aan haar rode Canta vergroeide tante Christine en Johnny Kraaijkamp als slager Smak.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon