nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Pucks Talent Cabaret geopend

De inschrijving voor Pucks Talent Cabaret 2023 is geopend. Dit is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck in Arnhem. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen.

Pucks Talent Cabaret bestaat uit 4 rondes (auditie, voorronde, halve finale en finale) waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. De deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coaching aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur. Dit jaar zal de coaching gedaan worden door Joeri Tijdink. Naast zijn werk als psychiater in Amsterdam was hij bijna 5 jaar de regisseur van Daniel Arends. Tevens helpt hij Soundos met het opbouwen van haar shows.

De winnaar krijgt de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren. Een regisseur zal de winnaar bijstaan om het programma te vervolmaken. Huis van Puck zorgt hierbij voor PR, kaartverkoop, techniek en talentscouts in de zaal. Daarnaast mag de winnaar automatisch door naar de kwartfinale van Let’s Make Comedy.

De auditieronde (besloten) is op 19 november, de eerste ronde (kwartfinale) op 17 december, de halve finale op 21 januari en de finale op 18 februari.

Eerdere winnaars waren o.a. Hidde van Gestel, Frederique Arnold en Jules Keeris.

Inschrijven kan via mail naar nina.klinkhamer@huisvanpuck.nl.

Meer info:
www.huisvanpuck.nl

Categorie: Prijzenfestival |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon