nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Expo schilderijen cabaretiers in Blauwe Kei Veghel

In de Blauwe Kei in Veghel is er sinds begin deze maand een speciale “backstage tentoonstelling” van 50 schilderijen, die kunstenaar Hanneke Gommers van cabaretiers heeft gemaakt.

Het betreft de Koningstheater collectie, maar het Koningstheater in Den Bosch bestaat niet meer en de schilderijen stonden in een schuur opgeslagen. Daarom zijn ze nu verhuisd naar de backstage van de Blauwe Kei in Veghel. Het zijn schilderijen van o.a. Paul van Vliet, Adèle Bloemendaal, Jochem Myjer en Youp van ’t Hek.

Omdat de schilderijen backstage hangen, zijn ze helaas niet zichtbaar voor het publiek – enkel voor de optredende artiesten. Maar wie de schilderijen toch wil zien, kan dat aanvragen bij De Blauwe Kei. Ook zal de expo te bezichtigen zijn tijdens het theaterweekend in januari.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...