nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Dylan Moran naar Nederland en België

Comedian Dylan Moran komt in maart 2023 naar Nederland en België met zijn gloednieuwe show ‘We Got This’. Op 27 maart speelt hij in De Meervaart in Amsterdam. Op 21 maart in de Arenberg Antwerpen en op 22 maart in Koninklijk Circus Brussel. In zijn nieuwe voorstelling kijkt hij naar het leven zoals het is en stelt hij belangrijke levensvragen zoals: waarom heb je net tien minuten naar een banaan zitten staren? Waarom doe je altijd zo’n soort dingen?

Dylan Moran is een comedian, acteur en schrijver die op 24-jarige leeftijd de prestigieuze Perrier Comedy Award won op het Edinburgh Festival in 1996. Hij schreef en speelde mee in de Channel 4-hitserie Black Books, waarmee hij twee BAFTA-awards won. Hij speelde in films als Shaun of the Dead, Notting Hill en Run Fatboy Run. Recent ​ was hij te zien in de serie The Witcher: Blood Origin op Netflix en schreef hij de sitcom Stuck voor BBC.

Voor meer info en kaarten:
tickets Antwerpen
tickets Brussel
tickets Amsterdam

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.