nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Radiocolumn Peter Heerschop op Radio 1

Peter Heerschop zal een column verzorgen voor het radioprogramma van Humberto Tan op NPO Radio 1. Dat bevestigde hij vrijdagmiddag in dat programma.

Na het stoppen van zijn column bij radio 538 nodigde Tan hem aan om deze voort te zetten in zijn radioprogramma ‘Humberto’. Daar moest Heerschop toen goed over nadenken. Heerschop heeft naar eigen zeggen de tijd genomen om terug te kijken op wat er de afgelopen twintig jaar gebeurd is. Wat dat heeft betekent voor hemzelf en anderen.

En afgelopen week was er een toevallige loop van omstandigheden: de verjaardag van Tan, de sterfdag van Heerschops vader en een telefoontje van de redactie van Humberto. Het bracht hem het gevoel van iets afronden en wat nieuws brengen. Daarom zal de nieuwe column ook geen vervolg worden op Lieve Marianne. Dat heeft hij bij 538 afgerond.

Volgende week vrijdag zal Heerschop een voorstel doen voor een nieuwe column in het radioprogramma van Tan.
fragment uit Humberto

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.