nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Latenightshow voor Jan Jaap van der Wal op Play4

Jan Jaap van der Wal presenteert vanaf 8 januari op Play4 de wekelijkse satirische latenightshow ‘Jan Jaap op zondag’. Daarbij wordt teruggekeken op de voorbije week.

Tegen Het Laatste Nieuws gaf Van der Wal aan dat zij zich hiervoor hebben gebaseerd op de Amerikaanse latenightshows. Met een monoloog en gasten. Ook zijn er drie sidekicks: Pedro Elias, comedian Dena Vahdani en actrice Eva Kamanda. De muziek wordt verzorgd door Flip Kowlier en band.

Van der Wal heeft een geschiedenis met latenightshows. In 2011 presenteerde hij de Nederlandse editie van The Daily Show, gevolgd door het zelfgeproduceerde Panache (2012-2013). Nadat hij steeds actiever werd in Vlaanderen nam hij in september 2018 de presentatie over van het satirische programma De Ideale Wereld, tot zijn afscheid in mei van dit jaar.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.