nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lisa Loeb, Boudewijn de Groot, André van Duin, Richard Groenendijk, 25 jaar Canvas Quiz

Op 26 november om 15.00 uur zal Lisa Loeb haar nieuwe boek Bang signeren bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam). Toegang is gratis, wel wordt gevraagd om je aan te melden.
www.paagman.nl

Op 12 november om 16.00 uur zal Boudewijn de Groot zijn nieuwe album Windveren signeren bij Boekhandel Blokker in Heemstede.
www.libris.nl

Vanaf 18 december presenteert André van Duin het tiende seizoen van Heel Holland Bakt. Te zien op NPO1 om 20.30 uur.

Richard Groenendijk vertolkt de rol van Peer in De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis – deze is nu te zien in de bioscoop en heeft ondertussen al de status van Gouden Film bereikt.

De Vlaamse zender CANVAS bestaat 25 jaar. Daarom organiseert de zender de 25 jaar Canvas Quiz, gepresenteerd door Phara de Aguirre en Thomas Huyghe: zij testen CANVAS-coryfeeën van vroeger en nu over hun CANVAS-kennis. Bij de deelnemende teams zitten o.a. Team De Ideale Wereld (Luc Haekens, Ella Leyers, Otto-Jan Ham, Jan Jaap van der Wal), Team Bevergem (Dries Heyneman, Maaike Cafmeyer, Bart Vanneste, Piet De Praitere), Team Neveneffecten (Jelle De Beule, Jonas Geirnaert, Lieven Scheire en Koen De Poorter), Team In de Gloria (Ann Miller, Jan Eelen, Frank Focketyn, Sien Eggers) en Team Alles kan beter (Guy Mortier, Frieda Van Wijck, Mark Uytterhoeven, Rob Vanoudenhoven). De 25 jaar Canvas Quiz wordt uitgezonden van 14 t.e.m. 17 november rond de klok van 22.15 uur.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...