nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onno Innemee in kinderkomedie Pip & Pelle

Onno Innemee is vanaf eind december te zien in de kinderkomedie van Pip & Pelle: Chaos in het Sprookjesbos. Innemee zal te zien zijn als domme boef Pluun. De voorstellingen van Pip & Pelle zijn een doldwaas familiespektakel voor jong en oud. Het duo heeft net een bioscoopfilm gemaakt en gaat nu de theaters van Nederland op z’n kop zetten.

Als Pip & Pelle een sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, huppelende prinsessen, mysterieuze fakirs, maffe buikdanseressen, zingende heksen, domme boeven, misverstanden, gekke capriolen en vooral heel veel humor! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud!

Pip & Pelle, Chaos in het Sprookjesbos is tot en met juni 2023 te zien in de Nederlandse theaters. Voor meer info en kaarten:
www.pipenpelle.com/theatertour

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon