nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wolinski opent in Brugge

In december openen comedian David Galle en Marloes De Cloedt Wolinski in Brugge, een creatieve hotspot met comedy, cartoons, workshops, dans, expo’s, boekvoorstellingen en nog veel meer. Wolinski is vernoemd naar de Franse striptekenaar en cartoonist Georges Wolinski, die in 2015 omkwam bij de aanslag op het hoofdkantoor van Charlie Hebdo.

De officiële opening is op 2 december aanstaande. Op 3 december een cartoon expositie met ‘De invallen van Marec’. Op zondag 4 december is er een comedyshow met Zoe Bizoe, Piv Huvluv en Gunter Lamoot.

Voor meer info, kaarten en actuele programmering:
www.instagram.com/wolinski_brugge/
wolinski.be

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon