nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Youp van ’t Hek, Wim Daniëls, Ivo de Wijs

Op 28 november zijn Youp van ’t Hek en Marije Tolman te gast bij Paagman, vestiging Fred (Den Haag). N.a.v. hun boek Flappie worden zij om 13.00 uur geïnterviewd door door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zullen zij signeren. Toegang is gratis, aanmelden is wel verplicht.
www.paagman.nl

Wim Daniëls heeft het dictee geschreven voor Het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Dat wordt op 26 november live vanuit het Forum in Groningen uitgezonden tijdens De taalstaat op NPO Radio 1.

Het boek ‘De mooiste verhalen uit de klassieke muziek’, dat afgelopen maand verscheen, is een verzamelbundel van de klassiekemuziekserie van Uitgeverij Gottmer en brengt de grootste namen uit de kinderboeken- en muziekwereld samen, met verhalen achter de muziek van wereldberoemde balletten en symfonieën. Ivo de Wijs maakte een serie versjes bij de muziek van Saint-Saëns (Het Carnaval der Dieren).
De mooiste verhalen uit de klassieke muziek

Categorie: Divers, Van het boekenfront | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...