nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Randy Feltface naar Nederland en België

Randy Feltface komt naar Nederland en België: op 7 maart 2023 staat hij met zijn Feltopia World Tour in Boom Chicago in Amsterdam en op 11 maart 2023 in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

De Australische Feltface heeft de afgelopen achttien jaar een unieke plaats verworven in het internationale comedy circuit. Hij werd genomineerd voor beste komedie op het Edinburgh Fringe Festival, speelde uitverkochte seizoenen in Londen en New York en was meerdere malen te zien op het Montreal Just For Laughs Festival. Hij maakte zijn Amerikaanse televisiedebuut als publiekslieveling in NBC’s Bring The Funny, en zijn special Randy Writes a Novel is een gepirateerde YouTube-sensatie. Het resultaat is een combinatie van een consistent hilarische stand-up show in de traditionele zin, indrukwekkend poppenspel en theatraliteit die bewijst dat er soms een kleine marionet met googly-ogen nodig is om ons enkele waarheden te vertellen over hoe het is om een mens te zijn.

De kaartverkoop voor Nederland start op vrijdag 18 november om 11.00 uur – tickets voor België gaan diezelfde dag vanaf 10.00 uur in de verkoop.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...