nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Neveneffecten winnen 25 jaar CANVAS quiz

De Neveneffecten hebben de 25 jaar CANVAS quiz gewonnen. Deze quiz werd van maandag t.e.m. vandaag uitgezonden n.a.v. het 25-jarig bestaan van de zender. Phara de Aguirre en Thomas Huyghe testen CANVAS-coryfee├źn van vroeger en nu over hun CANVAS-kennis, met bij de deelnemende teams o.a. Team Neveneffecten (Jelle De Beule, Jonas Geirnaert, Lieven Scheire en Koen De Poorter), Team De Ideale Wereld (Luc Haekens, Ella Leyers, Otto-Jan Ham, Jan Jaap van der Wal), Team Bevergem (Dries Heyneman, Maaike Cafmeyer, Bart Vanneste, Piet De Praitere), Team In de Gloria (Ann Miller, Jan Eelen, Frank Focketyn, Sien Eggers) en Team Alles kan beter (Guy Mortier, Frieda Van Wijck, Mark Uytterhoeven, Rob Vanoudenhoven).

Team Neveneffecten wist na vier rondes de uiteindelijke overwinning in de wacht te slepen. Team De Ideale Wereld werd vierde, Team Alles kan beter vijfde, Team In de Gloria negende en Team Bevergem tiende en laatste.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...