nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tim Heidecker naar Nederland

Tim Heidecker komt naar Nederland: op 5 april staat hij in Boom Chicago in Amsterdam.

Heidecker (van Tim en Eric Awesome Show, Great Job!) neemt zijn “No More Bullshit” stand-up karakter mee op pad, evenals zijn Very Good Band om de eerste twee-act avond van Tim Heidecker comedy en muziek te presenteren.

Zijn “An Evening with Tim Heidecker” stand-up special heeft meer dan 1 miljoen views op YouTube en heeft ertoe geleid dat publicaties hem nasynchroniseren. De tweede helft van de show toont een andere kant van Heidecker, de songwriter, muzikant en performer die een aantal albums heeft uitgebracht, waaronder de recente Fear of Death samenwerking met Weyes Blood, en zijn aankomende plaat, High School. Heidecker (gitaar, zang) en de Very Good Band, Josh Adams (drums), Eliana Athayde (bas, zang) en Catfish Connor (leadgitaar, pedal steel), spelen nummers uit de hele Tim Heidecker-catalogus.

De kaartverkoop start vrijdag om 10.00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...