nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Q-musical stopt na 10 jaar op Q-Music

Vandaag was de laatste uitzending van de Q-Musical bij Mattie en Marieke op Qmusic. “De Q-Musical is gestopt, de koek is op. En in tegenstelling tot Soldaat van Oranje hebben wij geen hangars vol reservekoeken,” laten Edo Berger en Wouter Monden weten.

Tien jaar lang waren ze te horen bij Qmusic. Daarmee bereiken ze meer dan een miljoen luisteraars en tot honderdvijftigduizend mensen online. Met de Q-musical werd een actueel onderwerp omgevormd tot een humoristische mini-musical. Edo Berger maakte zijn eerste item in het najaar van 2012. In het begin deed hij dat met Jasper Smit. Toen deze in 2016 stopte werd hij opgevolgd door Wouter Monden. En sinds 2019 werkte Mirthe Bron mee als zangeres.

In mei 2016 krijgt de ‘Qmusical’ bij de bekendmaking van de nominaties voor de Zilveren Reissmicrofoon, de prestigieuze radioprijs, een eervolle vermelding. Niet meer op de radio dus, maar wel voor bedrijven en congressen.
demannenvandemusical.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon