nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul van Vliet, Wim Daniëls, Mylou Frencken, Mark Waumans, Tim Alpherts

Paul van Vliet zal op 22 januari een lezing geven over zijn boek ‘Heimwee naar morgen’ in Theater De Liefde in Haarlem. Middels een interview zal van Vliet terugblikken op zijn carrière en leven en daarna voorlezen uit eigen werk. Na afloop is er gelegenheid voor vragen uit de zaal en signeert hij zijn boek.
Meer info en tickets:
www.theaterdeliefde.nl

Op donderdag 8 december is Wim Daniëls om 19:00 uur te gast bij Paagman (vestiging Fred Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek Het wonderbaarlijke verhaal van een stille avonturier een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren. Toegang is gratis, wel wordt gevraagd om even te reserveren.
www.paagman.nl

Als aanvulling op ons bericht Cabaretiers met kerstvoorstellingen voegen we nog even toe dat Mylou Frencken, Gerrie Hondius en Ronald Schmitz op 18 december de kerstvoorstelling “Herberg De Liefde” in Theater De Liefde in Haarlem brengen: Hoeveel verhalen over eenzaamheid, afzien, ongeluk en een verziekt klimaat kun je hebben in de donkere dagen? Tijd voor tegenwicht. Met glitter, glühwein en een vleugje glamour gaan zangeres Mylou Frencken, zandtekenares Gerrie Hondius en gitarist Ronald Schmitz de barre tijden te lijf.
Meer info en tickets:
www.theaterdeliefde.nl

Na de audities van vorige week zijn Mark Waumans en Tim Alpherts een jaar lang de nieuwe aspirant-leden van de Comedytrain.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...