nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Wouter Muller overleden, Kai Bodewitz, late night Comedytrain

In Enschede is zanger en liedjesschrijver Wouter Muller overleden op 75-jarige leeftijd. Muller werd wel getypeerd als ‘de Boudewijn de Groot van de indo’s’. Muller gaf in zijn liedjes de tweede generatie Indische Nederlanders een stem. Hij was ook de oprichter van Quasimodo, tot 1999 de begeleidingsband van Willem Wilmink.
meer info

Student in Eindhoven Kai Bodewitz, was in 2021 finalist van het Griffioen De Stoep Cabaret Festival en winnaar Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Samen met Sebastian Vonmoos besloot hij bij wijze van ludiek protest het probleem van huisvestering voor jongeren aan de kaak te stellen dooreen week lang op Schiphol te slapen. Daarvan deden ze vervolgens verslag van via Instagram en TikTok. Omroep Brabant deed er verslag van. Spoiler-alert: in het tweede bericht wordt onthuld of de actie is gelukt.
Instagram Kai Bodewitz
Omroep Brabant, 20 dec 2022
Omroep Brabant, 21 dec 2022

De late night shows van Comedytrain in het Amsterdamse Toomler worden met ingang van januari 2023 hervat. Nog niet elke zaterdagavond, maar elke laatste zaterdag van de maand. Toomler gaat om 23:30 uur open. De show begint om 23:59 uur en duurt tot circa 01:30 uur.
www.toomler.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.