nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kastaar-nominaties voor o.a. Philippe Geubels en De Ideale Wereld

De Kastaars zijn nieuwe Vlaamse mediaprijzen, een initiatief van VRT, DPG Media, SBS en Streamz om lokaal tv-, radio- of onlinetalent in de schijnwerpers te zetten. Zij worden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

De Ideale Wereld en Taboe werden genomineerd in de categorie Televisieprogramma van 2022. Bij de Podcast van 2022 zijn er nominaties voor Nerdland weekoverzicht met Lieven Scheire (Qmusic) en Welcome to the AA met Alex Agnew. Philippe Geubels is genomineerd voor Mediapersoonlijkheid van 2022 en Bart Cannaerts voor Deelnemer van 2022 voor zijn deelname in “De allerslimste mens ter wereld”. In de categorie Fictiereeks van 2022 zijn er nominaties voor Chantal (met o.a. Maaike Cafmeyer, Dries Heyneman en Steven Mahieu) en Nonkels (geschreven door Jelle De Beule, Rik Verheye en Koen De Poorter).

De Kastaars worden op 28 januari uitgereikt tijdens een live tv-uitzending, die uitgezonden zal worden door Eén, VTM en Play4.

Het publiek kan tot 19 januari stemmen voor hun favorieten. Tijdens de live uitzending zal de jury zelf ook nog een prijs voor doorbraak van het jaar, een carrièreprijs en een juryprijs uitreiken.
www.kastaars.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...