nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Opname nieuw seizoen Klassiekers met Kleinsma – publiek welkom

Binnenkort starten de opnames van het derde seizoen Klassiekers met Kleinsma. In Klassiekers met Kleinsma ontvangt Simone Kleinsma collega’s uit de kleinkunstwereld. Ook in het nieuwe seizoen van het programma bespreekt Kleinsma met haar gasten opnieuw de mooiste fragmenten uit de Nederlandse kleinkunst. En worden verschillende klassiekers door Kleinsma en haar gast live ten gehore gebracht. Te gast zijn onder meer Loes Luca, Tineke Schouten, Veldhuis en Kemper en Jon van Eerd.

Je kunt daar dit seizoen als publiek bij zijn. In februari zijn de opnames in Hilversum. Aanmelden voor de wachtlijst kan via onderstaande link. Op deze pagina staan ook de opnamelocatie en data vermeld.
Gezocht: publiek voor 3e seizoen Klassiekers met Kleinsma

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.