nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Tentoonstelling ‘Grote mensen die ik kende toen ik klein was’ over kindertijd Wouter Deprez verlengd

Naar aanleiding van het nieuwe boek van Wouter Deprez, Grote mensen die ik kende toen ik klein was, dat in september 2022 verscheen, heeft Deprez samen met illustrator Carll Cneut in de Sint-Pietersabdij in Gent (BE) een gelijknamige tentoonstelling gemaakt. De expo zou tot en met 26 februari lopen, maar wordt wegens succes verlengd tot 16 april.

Waarom wilde Wouter de duivenmelker vergiftigen? Hoe deed Mariaatje een stampvolle kerk de slappe lach krijgen? En waarom hielp de dorpsflik Wouter bij een inbraak?

Niets zo indrukwekkend als de grote mensen in het leven van een kind. Ze zijn er, onontkoombaar en in al hun vanzelfsprekendheid. Vriendelijk, zacht en onzeker of juist bot en ongevoelig. Ze bestaan in alle maten en gewichten.

In ‘Grote mensen die ik kende toen ik klein was’ probeert Wouter Deprez de volwassenen uit zijn dorp van toen te begrijpen. Dat doet hij in zijn gekende stijl vol warmte en humor. Kom kijken en luisteren en ervaar de gelijkeniss

De expo is van dinsdag tot zondag (10 – 18 uur) geopend.

Meer info en tickets:
www.historischehuizen.stad.gent

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...