nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Leeuw, De Avondshow, Kees van Amstel, Pieter Derks, Dolf Jansen

Paul de Leeuw volgt gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte voor het televisieprogramma ‘Niet klein te krijgen’. Daarvoor sprak hij hen in het dagelijks leven en in het ziekenhuis. Niet Klein Te Krijgen is een coproductie van BNNVARA en Skyhigh TV. De zesdelige serie is vanaf 11 april te zien op NPO1.

Op 15 maart verhuist De Avondshow met Arjen Lubach eenmalig naar NPO3 vanwege de verkiezingsuitzending van de NOS over de Provinciale Statenverkiezingen. Met een live-uitzending vanaf 22.00 uur reageert ook De Avondshow op de eerste uitslagen van de verkiezingen.

Kees van Amstel, Pieter Derks en Dolf Jansen behoren met Ellen Deckwitz en Marcel van Roosmalen tot de vaste columnisten van het NPO Radio 1-programma’s onder de noemer ‘Druktemakers’. Speciaal voor deze verkiezingen van de Provinciale Staten gaan ze volgende week het land in en maken ze reportages over klimaat, wonen en bereikbaarheid.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.