nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Rosalie Custers is de Stadscomedian van Antwerpen

Rosalie Custers (2002) is gisteren uitgeroepen tot de Stadscomedian van Antwerpen. Zij zal nu een jaar lang grappige video’s posten op de kanalen van Gazet van Antwerpen en Arenberg.

Zeven kandidaten waren na een oproep geselecteerd. Een week lang konden lezers van de Gazet van Antwerpen hun stem uitbrengen. Dat zou 40% van de te vergaren punten opleveren. Vervolgens moesten zij zich nog bewijzen in de Arenbergschouwburg tegenover een vakjury bestaande uit de comedians Dena Vahdani, Jeron Dewulf en Dara Sheikhi van de Arenberg en chef stadsredactie Gazet van Antwerpen Thijs Van Den Bos.

Naast een premie van 3.250 euro, gekoppeld aan professionele begeleiding, ontving Custers ook nog een gouden broodrooster als trofee. Custers volgt momenteel een cabaretopleiding in Nederland, aan de Koningstheateracademie in Den Bosch.
verslag in Gazet van Antwerpen

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.