nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Karin Bloemen, Cor Bakker

Een overzicht van de premières deze week, met: Karin Bloemen en Cor Bakker.

Karin Bloemen en Cor Bakker – Waar waren we gebleven – deel 2
Premiere: Theater Hof 88 in Almelo, 7 mrt 2023.

De voorstelling ‘Waar waren we gebleven’ is bezig aan zijn tweede seizoen (22/23). De oorspronkelijke show (21/22) ging vooral over de corona-problematiek en de daardoor veroorzaakte maatschappelijke tweedeling. Vanwege de (toenmalige) actualiteit van de voorstelling is de show geregistreerd voor tv en op tweede kerstdag 2022 uitgezonden bij Omroep MAX.

Vandaar dat Karin en Cor besloten om in dit tweede seizoen een geheel aangepast programma te maken. Rode draad is in deze ‘Waar waren we gebleven – deel 2’ het 40-jarig jubileum van Karin; een ideale kapstok voor een avond vol hoogtepunten!

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ’80 tot de grote theatershows De diva en de divan (2002) en Diva’s van Carré (2013). In ‘Waar waren we gebleven – deel 2`’ gebruiken ze beiden wederom hun enorme virtuositeit om elkaar te inspireren en boven zichzelf uit te stijgen.

Te zien tot en met 27 mei 2023.
speellijst

foto: Rob Becker

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.