nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Nathalie Baartman, Korneel Evers, Maarten Heijmans, try-outs Club Haug, Frans van der Veen, Pieter Verelst

Nathalie Baartman en Korneel Evers zullen meespelen in DHLOMO, een muzikale familievoorstelling (10+) gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van de Zuid-Afrikaanse Darius Dhlomo – voetballer, bokser, muzikant en politiek activist – die in Twente zijn thuis vond.
Meer info en tickets:
www.dhlomo.nl

Maarten Heijmans vertolkt een rol in de nieuwe Belgisch-Nederlandse sciencefictionreeks Arcadia. Te zien vanaf zondag 19 maart bij KRO-NCRV op NPO 3 (20.20 uur) en op de Vlaamse zender Een (20.35 uur).

Het Rotterdamse Comedy Club Haug programmeert vanaf 13 maart aanstaande wekelijks een try-out avond op de maandagavond.
“Onze club regulars komen nieuw materiaal uitproberen. Wat gaat werken en wat gaan we nooit meer doen??! Hier worden parels gekweekt en jullie kunnen erbij zijn! Verwacht alles op deze avond; van briljant nieuw materiaal tot aan grappen die flauw genoeg zijn om vooral niet het repertoire te halen. Dit alles gebeurt natuurlijk in onze nieuwste en safe(st) space, nóg dieper onder de weg, nog verder weggestopt in de bijna oneindige lange gang van Haug. Geen directeur uit Duiven die met zijn subsidiegeld comedians van het podium jaagt, maar wel met jou in de zaal als genadeloos publiek!”
comedyclubhaug.com

Frans van der Veen is op 6 maart overleden op 87-jarige leeftijd. Van der Veen was kunstschilder en theaterdirecteur. Na zestien jaar als directeur van Schouwburg Ogterop in Meppel was hij tot 1987 jaar directer van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.
meer info

Pieter Verelst is te zien als Vincent Kuppens in de tweede reeks van De Bunker. De serie werd 7 jaar geleden opgenomen, maar wordt nu pas uitgezonden. Te zien vanaf morgen om 21.45 uur op de Vlaamse commerciële zender VTM – deze is niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...