nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Jack Whitehall naar Nederland

Jack Whitehall komt naar Nederland: op 29 april staat hij in AFAS Live in Amsterdam.

De Britse Whitehall begon zijn comedycarrière op het Edinburgh Fringe Festival in 2007 en won maar liefst drie keer The British Comedy Awards’ King Of Comedy – een populaire publieksprijs voor comedians. Hij vormt ook een onwaarschijnlijk komisch duo met zijn vader, Michael Whitehall, in de Netflix hitshow Travels With My Father. De comedian is daarnaast ongekend populair op YouTube waar hij onder andere met zijn online serie Training Days 1,3 miljoen abonnees en 270 miljoen views heeft binnengehaald.

Na een vliegende start in 2007 speelde Whitehall diverse succesvolle shows waarmee hij keer op keer de zalen weet te vullen. Volgend op zijn populaire shows Jack Whitehall Gets Around (2014) en Jack Whitehall: At Large (2017) stond hij in 2019 met zijn laatste en tevens bestverkopende stand-upshow Jack Whitehall: Stood Up op de bühne. Na het Verenigd Koninkrijk bracht hij de show naar Australië, Nieuw-Zeeland en Dubai. Netflix filmde de laatste show van zijn arenatour in het Wembley Stadion en Jack Whitehall: I’m Only Joking is nu te zien op de streamingsdienst. Afgelopen maand stond hij in diverse theaters in Noord-Amerika en deze maand speelt hij diverse try-outs in het Verenigd Koninkrijk.

De kaartverkoop start vrijdag 10 maart om 10.00 uur via onderstaande link:
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...