nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Preacher Lawson naar Nederland en België

Preacher Lawson komt naar Nederland en België: op 13 juni staat hij met zijn Loc’d and Loaded Tour in Boom Chicago in Amsterdam en op 15 juni in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

Lawson is vooral bekend van zijn optreden in seizoen 12 van NBC’s hitserie America’s Got Talent (2017) waar hij de eindronde haalde. Nadat aanleiding hiervan werd hij uitgenodigd om mee te doen aan America’s Got Talent: The Champions (2019) en Britain’s Got Talent: The Champions (2019) waar hij doorstroomde naar de finale na het ontvangen van de meeste stemmen van fans. Lawson’s eerste stand-up special, Get To Know Me, ging in 2019 in première op BET+.

Op tv is hij te zien in HBO’s A Black Lady Sketch Show alsook in NBC’s Connecting. Hij was ook gastheer van de Facebook Watch-serie World’s Most Amazing Dogs (2019) met George Lopez en Lisa Vanderpump. Onlangs was hij te zien in The Tonight Show om te praten over zijn bekendheid en MMA-gevecht.

Lawson heeft een enorme aanhang opgebouwd op TikTok van 3,2 miljoen volgers. Zijn YouTube-kanaal heeft meer dan 600.000 abonnees en bevat clips van stand-up, MMA-training en zelfs Veganistische kooktips. Hij heeft onlangs zijn optreden als gastheer van AGT Live in Las Vegas afgerond en blijft optreden op uitverkochte zalen in het hele land.

De kaartverkoop start vrijdag 10 maart om 10.00 uur via onderstaande link:
Tickets Nederland
Tickets België

Categorie: International |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...