nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Micaela Bartels

Half maart verschijnt het nieuwe boek van Micaela Bartels, PR:OUD.

“PR:OUD – Trots op leeftijd rekent af met de gangbare stereotypen van ouderen. Het is een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd.

We worden ouder dan ooit, we worden beter oud dan ooit en toch voelen de meesten zich minder over een jaartje meer. Niet gek als je bedenkt hoe weinig aandacht er is voor al het mooie wat er in de loop der jaren te winnen valt. Denk bijvoorbeeld aan gemoedsrust, overzicht, zelfkennis of charisma. Het koffietafelboek PR:OUD – trots op leeftijd rekent af met de gangbare negatieve stereotypen. Het is een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd. 352 pagina‚Äôs gevuld met inspirerende beelden en verhalen van spraakmakende Nederlanders zoals Paul van Vliet, Jetty Mathurin en Noraly Beyer. Met voorwoorden van Barbara van Beukering en Jimmy Nelson. Een prachtig cadeau om te geven en te krijgen.”

Het boek kan rechtstreeks besteld worden via onderstaande link:
www.pr-oud.com

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...