nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Benefietvoorstelling Wouter Deprez

Wouter Deprez brengt op zaterdag 13 mei 2023 voor de 11e en allerlaatste maal zijn show “Speech” richting het Concertgebouw in Brugge (BE).

Om dit te vieren, bundelt hij samen met Comedyshows.be en het Concertgebouw de krachten en organiseert hij een benefietvoorstelling in het West-Vlaams van zijn show “Speech” ten voordele van twee herbebossingsprojecten.

Het eerste project is Faja Lobi in Congo. In 2012 kocht Jurgen Heytens met eigen middelen enkele hectares dorre grond in Congo om er een herbebossingsproject op poten te zetten. Elf jaar later staat er bijna 4000 ha bos.

Het tweede project is het Concertgebouwbos. Concertgebouw Brugge vzw geeft muziek en dans al jaren een plek, op een ecobewuste manier, en wil daarom een bos met 2000 bomen aanplanten tegen eind 2023 en zo de CO2-uitstoot in Vlaanderen met 12 ton per jaar verminderen.

Meer info en tickets:
www.comedyshows.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...