nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: De Avondshow met Arjen Lubach, Walter Baele, Richard Groenendijk, Frank Sanders

Vanavond wordt De Avondshow met Arjen Lubach vanwege de provinciale verkiezingen live uitgezonden op NPO3, vanaf 22.06 uur.

Walter Baele vertolkt al jaren de rol van Eugène Van Leemhuyzen in Samson en Gert (nu Samson en Marie). Samen met twee andere acteurs uit het kinderprogramma, Walter De Donder (de burgemeester) en Koen Crucke (Alberto Vermicelli) bedacht hij het trio VanBurAl als verrassing voor de afscheidsshow van Gert Verhulst. VanBurAl staat voor Van Leemhuyzen, meneer de burgemeester en Alberto Vermicelli. De act met pluimen, roze kostuums en teksten van bekende liedjes op discomuziek was een succes en daarom wil Studio 100, het productiehuis van Samson en Gert, VanBurAl verder wil uitbouwen. Het trio zal binnenkort ook eigen optredens krijgen op festivals en in discotheken.

Richard Groenenidjk ontvangt de Jillis Bruggeman Penning 2023 van de gemeente Schiedam, een jaarlijkse LHBTI+-onderscheiding, voor zijn jarenlange aandacht voor genderdiversiteit in zijn theater- en televisiewerk.
meer info

In Chantant met Frank zingt Frank Sanders op 20 maart in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam eenmalig zijn favoriete repertoire met als gasten Sjors Arts, Sanne Franssen en Wesley de Ridder. Aan de piano Hilmar Leujes. Voor meer info en kaarten:
bettyasfaltcomplex.nl

Categorie: Divers, Extra voorstelling, Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...