nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Matteo Lane naar Nederland

Update: vanwege de vraag is er inmiddels een aanvullende late night voorstelling op dezelfde avond.

Matteo Lane komt voor het eerst naar Nederland: op 15 oktober staat hij met zijn The Al Dente World Tour in Boom Chicago in Amsterdam.

De Amerikaanse Lane speelde in Netflix’s queer stand-up special Stand Out, en in The Comedy Lineup. Hij was ook te zien in The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers, HBO’s Crashing en Will & Grace. Hij bedacht samen met Bob the Drag Queen de komische serie Kickassdragqueen op Instagram. Daarnaast host Lane samen met collega-komiek Emma Willmann de podcast Inside The Closet.

Ondertussen maakt Lane naam in de comedyscene. Vanuit zijn thuisbasis New York, waar hij een van de vaste gasten is in legendarische comedyclubs als The Comedy Cellar en the Stand, verovert hij al snel de wereld. Inmiddels heeft hij opgetreden met grootheden als Chelsea Handler, Aziz Ansari, Hasan Minhaj en is hij uitgeroepen tot een van de prestigieuze Variety’s Ten Comics To Watch.

Matteo Lane is een getalenteerd en veelzijdig kunstenaar. Hij is opgeleid als schilder in Italiƫ en was operazanger. Inmiddels heeft hij zijn roeping als comedian gevonden.

De kaartverkoop start donderdag om 10.00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...