nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Musical Awards Gala 2023 met nominaties voor o.a. Remko Vrijdag

Vanavond worden vanuit het Circustheater Scheveningen de Musical Awards Gala 2023 uitgereikt.

Enkele cabaretiers en kleinkunstenaars werden genomineerd: Remko Vrijdag voor Beste Mannelijke Hoofdrol in een grote musical, Simone Kleinsma voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een kleine musical, Joep Onderdelinden voor Beste Regie (Blind Date), Stef Bos voor Beste Muziek, Liedteksten en Arrangementen (Checkpoint Charlie), Thomas van Luyn (Charlie and the Chocolate Factory) en Jurrian van Dongen (The Prom) voor Beste Vertaling.

Charlie and the Chocolate Factory, met Remko Vrijdag in de hoofdrol, werd ook genomineerd in de categorie Beste Grote Musical. Checkpoint Charlie, met liedteksten geschreven door Stef Bos, is genomineerd in de categorie Beste Kleine Musical en Beste Oorspronkelijk Nederlandse Musical.

De Musical Awards Gala 2023 worden vanavond uitgezonden op NPO1 om 20.35 uur.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...