nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Registratie ‘In Theorie’ van Andries Tunru

Op maandag 22 en dinsdag 23 mei aanstaande speelt Andries Tunru zijn voorstelling ‘In Theorie’ in De Kleine Komedie in Amsterdam. Op 22 mei zal er een registratie van de voorstelling worden opgenomen.

“In zijn tweede programma haalt Andries Tunru -winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediĆ«nten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.”

Voor het bijwonen van de voorstellingen en de registratie op 22 mei zijn nog kaarten verkrijbaar:
www.dekleinekomedie.nl

foto: Super Formosa Photography

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.