nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Workshop improvisatietheater door The Lunatics

Improgezelschap The Lunatics organiseert samen met Wisper in juli een nieuwe reeks workshops improvisatietheater voor kandidaten die willen leren improviseren.

Deze workshops vinden plaats in Gent (BE). Er zijn twee soorten workshops: Improvisatietheater voor beginners, Improvisatietheater Verdieping.

In de workshop Improvisatietheater voor beginners maak je via eenvoudige en vaak hilarische oefeningen kennis met de beginselen van improvisatietheater: ideeën toelaten, samenspelen, reageren, personages en ruimtes creëren. Er wordt gewerkt met de formats van improcomedy. Met deze snelle en uitdagende opdrachten ontwikkel je de nodige vaardigheden om als improvisator op de scène te staan. En dan is het spelen, spelen, spelen. De workshop bestaat uit 2 sessies.

De cursus Improvisatietheater Verdieping is een heropfrissing van de basisvaardigheden en fikse, intensieve driltrainingen. Er wordt geoefend op improvisaties met een snel, snedig en hoog scoorgehalte. Je leert voorzetten geven en scoren zonder je tegenspelers van het podium te spelen, want een goed optreden zet je samen neer. Om aan deze workshop, die uit 2 sessies bestaat, t kunnen deelnemen, heb je al minstens één cursus improvisatietheater gevolgd.

Meer info:
www.wisper.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...