nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Luizenmoeder, de film

Vanavond kan je op NPO3 kijken naar Luizenmoeder, de film.

Tijdens een fietsvakantie met juf Ank is Anton aan een hartaanval overleden. De relatie tussen Ank en Anton is altijd geheim gebleven, behalve voor oud-luizenmoeder Hannah, dus niemand weet hoe zwaar het verlies voor Ank is. Anks last wordt extra zwaar wanneer ze geen andere optie ziet dan de rol van directeur op zich te nemen én niet één, maar twee klassen onder haar hoede te nemen. Al snel loopt ze op hete kolen. Nancy werkt als vrijwilligster en organiseert een BHV-cursus. Bij deze BHV-cursus komt de waarheid over Ank en Anton aan het licht, nieuws dat zeer slecht valt bij de jaloerse Nancy.

Luizenmoeder, de film wordt uitgezonden op NPO3 om 20.25 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...